Φωτογραφίες από την παρουσίαση του νέου βιβλίου της Μαρίας Τζιρίτα "Το ταξίδι της Ελπίδας", που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 29 Μαρτίου 2016 στη Λέσχη Κομοτηναίων, με την υποστήριξη του Πολιτιστικού Χορευτικού Συλλόγου Θρακών Κομοτηνής και των Βιβλιοχαρτοπωλείων Βαφειάδης.

Οι  μικροί χορευτές του Πολιτιστικού Χορευτικού Συλλόγου Θρακών ξεφάντωσαν την Πέμπτη 24 Μαρτίου 2016 σε μία βραδιά μόνο γι' αυτούς. Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ο Σύλλογος διοργάνωσε τη "Βραδιά του μικρού Χορευτή", όπου τα μικρά του μέλη διασκέδασαν με την ψυχή τους, αφού έφαγαν, χόρεψαν σε παραδοσιακούς και μοντέρνους ρυθμούς και τραγούδησαν καραόκε!
Ο Πολιτιστικός Χορευτικός Σύλλογος Θρακών Κομοτηνής, το βιβλιοπωλείο ΒΑΦΕΙΑΔΗΣ και οι Εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ σας προσκαλούν την Τρίτη 29 Μαρτίου στις 20:00 στην παρουσίαση του νέου βιβλίου της Μαρίας Τζιρίτα στη Λέσχη Κομοτηναίων (ισόγειο). Για το βιβλίο "Το Ταξίδι της Ελπίδας" και τη συγγραφέα θα μιλήσει ο φιλόλογος και μέλος του Συλλόγου Κωστάκης Γιώργος.


Με άψογο βηματισμό, παρά την απουσία της μπάντας, και υπό βροχή παρήλασε ο Πολιτιστικός Χορευτικός Σύλλογος Θρακών Κομοτηνής την 25 Μαρτίου 2016.


Ο Πολιτιστικός Χορευτικός Σύλλογος Θρακών Κομοτηνής, ανταποκρίθηκε άμεσα στο κάλεσμα του Δήμου Κιρκόβου, και θα συμμετέχει το Σάββατο Μαρτίου 2016 στις εορταστικές εκδηλώσεις για την ίδρυση της πόλης. Ο Σύλλογος θα παρουσιάσει στην κεντρική πλατεία Κιρκόβου, στις 12.30, χορούς της Θράκης. Η ορχήστα του Κουρούδη θα συνοδεύσει τις δύο χορευτικές ομάδες των 40 χορευτών.

Με σύμμαχο την περσινή μεγάλη επιτυχία, ο Πολιτιστικός Χορευτικός Σύλλογος Θρακών διοργανώνει και φέτος τη "Βραδιά μικρού χορευτή".


Τρία λεωφορεία μίσθωσε ο Πολιτιστικός Χορευτικός Σύλλογος Θρακών Κομοτηνής για να καλύψει τη μεγάλη συμμετοχή του κόσμου στην προσκυνηματική επίσκεψη στην Ι.Μ. Αγίου Παντελεήμονος στο Χρυσόκαστρο Καβάλας, που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 18 Μαρτίου 2016 με αφορμή τους Α' Χαιρετισμούς. Περισσότερα από 140 μέλη και φίλοι του συλλόγου βίωσαν την κατανυκτική ατμόσφαιρα που δημιουργεί στον περικαλλή ναό η μελωδική ψαλμωδία της γυναικείας αδελφότητας και έψαλλαν μαζί τους ορθοί "Τὴ Ὑπερμάχω Στρατηγῶ". Οι μοναχές ήταν εξαιρετικά φιλόξενες και μετά την Ακολουθία προσέφεραν στο Αρχονταρίκι της Μονής καφέ, ψωμί, ελιές και λουκούμια. Στην επιστροφή, μια στάση στην πανέμορφη πόλη της Καβάλας θεωρήθηκε απαραίτητη για ξεκούραση.




Ευχαριστούμε για το υλικό τους:
Αναστασία Παρασκευούδη
Κώστα Καϊντατζή
Χριστίνα Αυγερίδου
Χρύσα Καραβαλάκη

Ο Πολιτιστικός Χορευτικός Σύλλογος Θρακών Κομοτηνής διοργανώνει την Παρασκευή 18 Μαρτίου 2016 προσκυνηματική επίσκεψη στην Ιερά Μονή Αγίου Παντελεήμονος στο Χρυσόκαστρο Καβάλας για την ακολουθία των Α' Χαιρετισμών.

Δημοφιλείς Αναρτήσεις