Ο Πολιτιστικός Χορευτικός Σύλλογος Θρακών Κομοτηνής, στα πλαίσια των δράσεων του Πολιτιστικού Συλλόγου Κατοίκων Ηλιούπολης σε συνεργασία με την Αντιδημαρχία Πολιτισμού και Δημοσίων Σχέσεων του Δήμου Κορδελιού-Ευόσμου έλαβε μέρος στα "Ηλιουπολίτικα 2015" στις 24 Μαΐου 2015.
Δείτε φωτογραφίες από την παρέλαση του Πολιτιστικού Χορευτικού Συλλόγου Κομοτηνής την 14η Μαΐου 2015.


Δείτε βίντεο από τη συμμετοχή του Πολιτιστικού Χορευτικού Συλλόγου Θρακών Κομοτηνής στις εκδηλώσεις του Δήμου Κομοτηνής για τα Ελευθέρια 2015.

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Θρακών Κομοτηνής συμμετείχε και φέτος στις εκδηλώσεις του Δήμου Κομοτηνής, με αφορμή τα Ελευθέρια Θράκης. Οι ομάδες χόρεψαν χορούς από τη Δυτική Θράκη, συρτό, συρτό συγκαθιστό, ξέσυρτο, ζωναράδικο (κλωστρό-γαϊτάνι), χασαπιά, ελεύθερο συγκαθιστό, δεντρίτσι και μαντηλάτο. Για το Σύλλογο στο τραγούδι και στο βιολί ήταν ο Νίκος Ζαπάρτας, με την ορχήστρα Λαλητάδες και τον Βαγγέλη Παπαναστασίου.


Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από το γλέντι της Πρωτομαγιάς που οργάνωσε ο Πολιτιστικός Χορευτικός Σύλλογος Θρακών Κομοτηνής για τα μέλη και τους φίλους του..
Ο Πολιτιστικός Χορευτικός Σύλλογος Θρακών Κομοτηνής, σε συνεργασία με το βιβλιοπωλείο Βαφειάδης, σας καλεί την Τετάρτη 6 Μαΐου 2015 στις 19:30 στη Λέσχη Κομοτηναίων (Ελευθερίου Βενιζέλου 52) στην παρουσίαση του νέου μυθιστορήματος της Τατιάνας Αβέρωφ, "Δέκα ζωές σε μία".

Δημοφιλείς Αναρτήσεις