O Πολιτιστικός Χορευτικός Σύλλογος Θρακών Κομοτηνής στις 26 Ιουνίου συμμετείχε στην Μουσικοχορευτική παραδοσιακή εκδήλωση που διοργάνωσε ο Λαογραφικός Πολιτιστικός Σύλλογος Φερών "ΟΡΦΕΑΣ" στον προαύλιο χώρο του Γυμνασίου Φερών με χορούς και τραγούδια από την Θράκη και τον Πόντο. Οι χοροί που παρουσίασε ο Π.Χ.Σ.Θ.Κ. ήταν οι Μπογδάνος, Ποδαράκι, Τροίρο, Ζωναράδικος – Τσέστος καιΣυγκαθιστός. Την εκδήλωση πλαισίωσαν τα μουσικά σχήματα του Χρήστου Κουρούδη, του Σπύρου Στράτου με συνοδεία Ποντιακής λύρας.Εκτός του Π.Χ.Σ.Θ.Κ. συμμετείχαν και τα χορευτικά του Λαογραφικού Πολιτιστικού Συλλόγου Φερών "ΟΡΦΕΑΣ", του Δήμου Σουφλίου, του Δήμου Τυχερού, του Χορευτικού Ομίλου Αλεξανδρούπολης και του Συλλόγου Εβριτών Ξάνθης.
Στιγμιότυπα από τα γυρίσματα της εκπομπής "Κυριακή στο χωριό"

Δείτε φωτογραφίες από τη συμμετοχή του συλλόγου στην εκπομπή της ΕΤ3 "Κυριακή στο χωριό".


Με μία πανηγυρική συνεστίαση μελών και χορευτών του πολιτιστικού χορευτικού συλλόγου Θρακών Κομοτηνής, γιορτάστηκε η λήξη των μαθημάτων των χορευτικών τμημάτων του συλλόγου σε γνωστή ταβέρνα της Κομοτηνής. Σε μία ζεστή και πολύ φιλική ατμόσφαιρα χορευτές, μέλη και φίλοι του συλλόγου Θρακών Κομοτηνής διασκέδασαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες με την παρουσία 9μελούς ορχήστρας. Χορευτές από τις 6 χορευτικές ομάδες του συλλόγου που λειτούργησαν φέτος (πάνω από 140 χορευτές), βρέθηκαν όλοι μαζί για τελευταία φορά και ανανέωσαν το ραντεβού τους για τον Σεπτέμβριο με την έναρξη της νέας χορευτικής χρονιάς. Βέβαια η χορευτική δραστηριότητα του τμήματος παραστάσεων του συλλόγου δεν σταματά εδώ, καθώς θα λάβει μέρος σε πολλές εκδηλώσεις εντός και εκτός Κομοτηνής καθ’ όλη την διάρκεια του καλοκαιριού.

Σάββατο & Κυριακή 21 Ιουνίου 2009

O Πολιτιστικός Σύλλογος Θρακών Κομοτηνής ως μέλος της Π.Ο.Θ.Σ. συμμετείχε στις εκδηλώσεις του 2ου «Ανταμώματος των Θρακιωτών» που έγιναν στην Χρυσούπολη Καβάλας στις 20/21 Ιουνίου 2009.




Ο Πολιτιστικός Χορευτικός Σύλλογος Θρακών Κομοτηνής την Κυριακή 31 Μαΐου συμμετείχε στα γυρίσματα της εκπομπής της ΕΤ3 Κυριακή στο χωριό που έγιναν στο Φανάρι του Δήμου Αιγείρου. Εκτός από τον Π.Χ.Σ.Θ.Κ. συμμετείχαν ο πολιτιστικός σύλλογος Αιγείρου και ο πολιτιστικός σύλλογος γυναικών Καλλίστης όπου παρουσίασαν χορούς της Θράκης μας. Τα γυρίσματα της εκπομπής ξεκίνησαν στις 11 του πρωινού της Κυριακής και ολοκληρώθηκαν στις 14:15 το μεσημέρι. Το διοικητικό συμβούλιο, τα μέλη και όλοι οι χορευτές του συλλόγου ευχαριστούμε θερμά τον Δήμο Αιγείρου για την τιμή που μας έγινε να συμμετάσχουμε στην εκπομπή. Η εκπομπή προβλήθηκε από την ΕΤ3 την Κυριακή 14 Ιουνίου στις 15:30μμ.




Ο Πολιτιστικός Χορευτικός Σύλλογος Θρακών Κομοτηνής το Σάββατο 30 Μαΐου συμμετείχε στα γυρίσματα της εκπομπής του R Channel Θράκης ¨Χρυσά και επίχρυσα¨ με την Χρύσα Μαυρίδου. Τα γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν στο πολύ ωραίο περιβάλλον του ξενοδοχείου ΄΄Ισμαρος΄΄ και εκτός του Π.Χ.Σ.Θ.Κ. συμμετείχε και ο Πολιτιστικός σύλλογος ποντίων Θρυλορίου ΄΄Η Κερασούντα και το Γάρς΄΄. Καλεσμένος και τιμώμενο πρόσωπο της εκπομπής και της Χρύσας Μαυρίδου ήταν ο μεγάλος μας κωμικός Χάρυ Κλιν . Το διοικητικό συμβούλιο, τα μέλη και όλοι οι χορευτές του συλλόγου ευχαριστούμε θερμά το R Channel και την κα. Χρύσα Μαυρίδου για την τιμή που μας έγινε να συμμετάσχουμε στην εκπομπή. H εκπομπή προβλήθηκε Παρασκευή 12 Ιουνίου στις 18:30 απο το R Channel Θράκης.

Δείτε video


Βίντεο από τα γυρίσματα της εκπομπής "Χρυσά και επίχρυσα" του R channel. 

Δημοφιλείς Αναρτήσεις